Stacks Image 23320
Vul hieronder de gevraagde gegevens in om u in te schrijven voor de activiteiten van Kunst in Zicht en maak een keuze uit de voorgedrukte onderdelen.

Als u inschrijft voor deelname aan excursie naar Straatsburg - Stuttgart dan vragen wij u om (alleen in dat geval) het nummer van uw paspoort/ID-kaart en uw geboortedatum in te vullen. Wij zullen zorgvuldig met deze gegevens omgaan.

Een formulier geldt voor één persoon!
(Als u ook een andere persoon wilt aanmelden, dient u eerst uw eigen formulier te verzenden en vervolgens een tweede formulier in te vullen en te verzenden.)

De met rood gemarkeerde onderwerpen zijn verplicht in te vullen.

U ontvangt per mail direct een bevestiging van ontvangst. Dit is nog niet de rekening.

NB: Het neemt soms wat tijd voordat de gegevens zijn verwerkt.
Donateur
Inschrijven: LezingenInschrijven: Cursus
Voor deelname aan de gehele cursus alle dagen met Ja invullen, voor een gedeelte van de cursus alleen de betreffende dagen.


Inschrijven: Themamiddag


Inschrijven: Excursies


Inschrijven: Loppersum
Wegens grote belangstelling is er op zondag 25 maart een tweede excursie naar Loppersum gepland. U kunt zich alleen nog voor deze datum opgeven.

Museumspass
Deelnemers aan de reis naar Straatsburg en Stuttgart kunnen aangeven of zij beschikken over de Museumspass (deze is gebruikt bij de excursie naar Basel in 2017 en is geldig tot begin mei 2018).

Annulering
Voor meerdaagse reizen wordt door de Stichting Kunst in Zicht geen geld gerestitueerd. U kunt hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten onder andere via onze reisorganisatie. Wordt een meerdaagse reis door ons geannuleerd, dan krijgt u hiervan tijdig bericht. Het door u gestorte geld ontvangt u dan uiteraard volledig terug.