Stacks Image p36_n2
Christo in Berlijn
Stacks Image 44
Christo Wrapped Reichstag 1995
Ik denk dat ik door de hitte was bevangen en daardoor jullie jubileum mail niet heb geopend. Allereerst heel hartelijk gefeliciteerd. Wat een prestatie in deze turbulente tijden en wat hebben jullie mij laten genieten door de jaren heen. De lezingen, die ik overigens nu niet meer zo vaak bezoek, mede door tv documentaires en kranten artikelen die ik meer lees, de excursies, de reisjes waar altijd zoveel moois te genieten valt, en natuurlijk de mede reizigers waarmee ik door de jaren heen zo'n leuke band heb gekregen. En natuurlijk met Carolien en Anna. Veel dank.

Mijn eerst reisje was naar Christo in Berlijn. Wat een belevenis. Ik heb dat blijkbaar zo goed weten over te brengen, dat ik mijn klas, toen een tweede klas, denk Ik, aan het stapelen van tafels en stoelen, ingepakt in landbouwplastic kreeg, en dat we toen 's avonds voor de ouders een expositie organiseerden. Ja, lang geleden, toen ik nog werkte.
Ik hoop vurig dat de tijden snel veranderen zodat we weer ongestraft op reis kunnen en ik er nog een aantal jaren van kan genieten. Ik zie wel dat jullie nog niet op je lauweren rusten.
Heel veel dank en veel succes gewenst.
Sterkte ook in deze warme dagen.

Ina Buining
© Cc 2020 | Privacybeleid