Stacks Image p36_n2
Gefeliciteerd
Stacks Image 44

Le Silo - Collection Billarant, Marines (F), 2016

Stacks Image 124

Le Silo - Collection Billarant, Marines (F), 2016

Stacks Image 128

Le Silo - Collection Billarant, Marines (F), 2016

Stacks Image 132

Le Silo - Collection Billarant, Marines (F), 2016

Stacks Image 138

De tuinmanswoning van Le Corbusier's Villa Savoye in Poissy (F)

Beste mensen van Kunst in Zicht,

Allereerst gefeliciteerd met het zevende lustrum.

Mijn ervaringen met Kunst in Zicht zijn ontzettend positief. Daarom vind ik het erg moeilijk om een keuze te maken uit alle lezingen, cursussen en excursies.

Het meest genoten heb ik van de excursie naar Weimar- Dessau in 2014 en van de excursie naar Parijs in 2016. Omdat ik van de reis naar Weimar-Dessau de foto’s niet kan ophalen, kies ik voor Parijs en omgeving. Zoals altijd begint de busreis in een goeie sfeer. Er zijn altijd, en steeds meer bekende, vertrouwde gezichten. Carolien en Anna hebben weer een mooie reader gemaakt, genoeg te lezen onderweg. De reader prikkelt mijn nieuwsgierigheid enorm.

Uit alle kunst die we gaan bewonderen, kies ik als hoogtepunt Le Silo van Jean-Philippe en Francoise Billarant. Terwijl ik dit opschrijf, kijk ik naar de foto van het echtpaar en zie ik dezelfde blik in hun ogen die ze hadden toen ze de deuren van hun museum openden om ons binnen te laten. Ik was verbijsterd toen ik de hal binnenkwam.

Over wat er te zien was hoef ik niemand iets te vertellen; we hebben het zelf gezien of kunnen er de reader op naslaan. Ik probeer wat foto’s mee te sturen van indrukken die ik heb vastgelegd.

Vriendelijke groeten en hopelijk gauw tot ziens.

Dineke Meurs
© Cc 2020 | Privacybeleid