Stacks Image p36_n2
Veel zorg en verwennerij
Stacks Image 44
Afsluiting van de excursie naar Museum Insel Hombroich met een drankje en een zoutje, zondag 12 mei 2019
Veel zorg en verwennerij

Kunst in Zicht is zeer creatief in het zoeken naar oplossingen om toch een feestelijke tintje aan het 35 jarig jubileum te geven. Dat is gelukt met het leuke initiatief om opmerkelijke herinneringen te delen.

Zelf ben ik nog niet zo lang werkzaam als gastvrouw bij Kunst in Zicht en heb daardoor niet zoveel herinneringen of hoogtepunten. In november 2017 had ik mijn kennismakingsgesprek op "zolder" in de Borgmanschool. Het voelde voor mij gelijk goed, een warme ontvangst met prettige dames.

De functie van gastvrouw op de lezingen doe ik samen met de collega gastvrouwen met veel plezier en de onderwerpen zijn voor mij altijd boeiend en leerzaam. Met een excursie, in mijn geval met de bus, ben ik nog maar één keer mee geweest. Wat mij opviel is hoeveel zorg hieraan besteed werd en hoe de deelnemers zelfs verwend worden met drankjes, wijn en zoutjes.

Wat tevens indruk op mij maakt is de zorgvuldigheid van jullie en hoe jullie weloverwogen te werk gaan. Bovendien worden wij als gastvrouwen door jullie in de watten gelegd, met leuke uitjes of gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje.

Henny Spanjer, gastvrouw sinds november 2017
© Cc 2020 | Privacybeleid