Stacks Image 5

Inschrijven

U kunt zich hier aanmelden voor deelname aan een of meerdere programma-onderdelen door de onderstaande procedure te volgen.

 1. Klik op de link onder aan deze pagina "Programma Voorjaar 2024". U komt dan op de pagina van ons online reserveringssysteem.
 2. Klik op Inloggen (rechts boven in het scherm; naast het vlaggetje)
 3. Log in met uw mail-adres en wachtwoord of gebruik de link "Nieuwe gebruiker aanmaken".
  1. Als u een nieuwe gebruiker bent, klikt u op "Nieuwe gebruiker aanmaken"  
  2. Vul alle gevraagde gegevens in en klik op Registreren.  
  3. U krijgt een email (op het opgegeven adres) wanneer de registratie succesvol is geweest. Misschien wordt u gevraagd om de registratie te bevestigen. Doe dat. 
  4. Het is dan het handigst om weer terug te gaan naar de webpagina over de lezing/excursie en weer op Inschrijven te klikken. U begint dan weer bij de instructie 1, maar u kunt dan inloggen met uw emailadres en wachtwoord. Vervolgens volgt u de verdere instructies.
 4. Klik in het Inschrijfformulier de lezing(en) of reis naar keuze aan.
 5. In het schermpje dat u te zien krijgt, klikt u op “Boeking toevoegen”
 6. In het schermpje dat u dan te zien krijgt, klikt u op “Maak boeking”.
 7. In het scherm “Betaling voor....” klikt u op “Nu betalen”.
 8. U komt in het scherm met een QR-code. Die kunt u scannen, maar u kunt ook eerst naar uw eigen bankpagina gaan.
 9. Uw boeking wordt definitief nadat u via iDeal de kosten heeft voldaan. U ontvangt een email als bevestiging van uw deelname.
 10. Voor het inschrijven voor andere onderdelen van het programma herhaalt u deze procedure.

Annulering door Kunst in Zicht
Wanneer een programmaonderdeel door omstandigheden niet kan doorgaan, krijgen de deelnemers hiervan bericht in de week voor de geplande (aanvangs)datum van de activiteit. Het reeds betaalde inschrijfgeld wordt teruggestort.

Bent u verhinderd?
U kunt uw deelname aan een lezing tot twee dagen voor de datum waarop deze plaatsvindt annuleren door een mail te sturen naar aanmelden@kunstinzichtgroningen.nl. Het inschrijfgeld wordt z.s.m. op uw bankrekening teruggestort, onder aftrek van € 0,50 administratiekosten.

Voor de dagexcursie geldt dat annuleren mogelijk is tot 6 dagen voor de dag waarop de dagexcursie plaatsvindt. Stuur een mail naar aanmelden@kunstinzichtgroningen.nl. Het inschrijfgeld wordt op uw rekening teruggestort, onder aftrek van € 5,00 administratiekosten. Wanneer u daarna nog annuleert, kunnen wij het inschrijfgeld niet terugstorten, tenzij er sprake is van een wachtlijst en iemand uw plaats kan innemen.

Voor de meerdaagse excursie geldt dat u het inschrijvingsgeld dient te verhalen op uw (verplichte) reis- en annuleringsverzekering.

Voor het snel afhandelen van terugbetalingen is het handig wanneer u in uw mail nogmaals uw bankgegevens vermeldt.

© Cc 2024 | Privacybeleid