Stacks Image 2
Nieuwsbrief d.d. 18 januari 2023
Stacks Image 37
Pere Borell del Caso (1835-1910), Huyendo de la crítica, 1874, olieverf op doek, 75,7 x 61 cm; Madrid, Banco de España
Kunst in Zicht komt weer in de benen! U ook?

Sinds 2020 wordt ons leven beheerst door diverse crises, zoals de corona-pandemie en de energie- en klimaatcrisis. Ook de oorlog in Oekraïne werpt een schaduw over ons dagelijks leven. Het is soms moeilijk om optimistisch en hoopvol te blijven.

In deze letterlijk en figuurlijk donkere tijden houdt ''kunst ons kortom op de been wanneer de aarde onder onze voeten lijkt te verdwijnen”, aldus Toef Jaeger (NRC, 21 december 2022).
Kunst in Zicht wil u daarbij op een bescheiden manier helpen. Dit doen we aan de hand van verhalen over actuele tentoonstellingen, over architectuur rond 1900 in Nederland, over het eeuwenoude wierdenlandschap en over beeldenparken in Scandinavië.

U kunt fysiek ook in de benen komen tijdens de stadswandeling langs Art Nouveau-gebouwen in Groningen of op de excursie naar Laren en het Kröller Müller Museum.
 
Kortom we bieden u een paar uurtjes ontsnapping en ontspanning in het voorjaar. Meer informatie over het voorjaarsprogramma vindt u op www.kunstinzichtgroningen.nl.

De medewerkers van Kunst in Zicht Groningen
januari 2023
U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief door een mail te sturen naar aanmelden@kunstinzichtgroningen.nl met daarin opgenomen uw naam, adres, telefoon en e-mailadres.
Als u de nieuwsbrief wilt downloaden klik dan op onderstaande link.
© Cc 2023 | Privacybeleid