Stacks Image 2

Excursie

Zweden - Denemarken
Dinsdag 23 mei tot en met maandag 29 mei 2023
Praktische informatie

Prijs € 1.365,00; toeslag eenpersoonskamer / -hut: € 421,50

Aanbetaling € 600,00. Betaalwijze: online via http://www.kunstinzichtgroningen.nl/inschrijven.html

Inschrijven
Tot uiterlijk 17 maart 2023. U staat pas ingeschreven als uw aanbetaling is ontvangen.


Wanneer zich op de uiterste inschrijfdatum onvoldoende deelnemers hebben ingeschreven, wordt de reis door Kunst in Zicht geannuleerd en wordt de aanbetaling z.s.m. teruggestort op uw rekening.

Wanneer er voldoende deelnemers zijn om de reis te kunnen laten doorgaan, is uw inschrijving bindend en dient u ook het resterende deel van de reissom te betalen (vóór 5 mei 2023). Mocht u na 17 maart besluiten dat u toch niet kunt deelnemen aan de reis, dan kunt u de reissom verhalen op uw annuleringsverzekering.

Inbegrepen
  • Vervoer per Comfort Class touringcar
  • 6 overnachtingen in 1- of 2-persoonskamers met ontbijt
  • 6 diners
  • Entrees, rondleidingen, reader, gebruik headsets

Niet inbegrepen
  • Verplichte annuleringsverzekering en bagageverzekering
  • Drankjes tijdens de diners
  • Lunches
  • Diner op de terugweg
  • Koffie/thee in de bus
Stacks Image 67
Beeldenpark Wanas Konst in Knislinge: Jacob Dahlgren, Primary Structure, 2011
Stacks Image 96
Arken Museum for Kunst, Kopenhagen
Stacks Image 98
Louisiana Museum of Modern Art
Stacks Image 100
Fuglsang Kunstmuseum in Toreby, Lolland
In maart 2020 was Kunst in Zicht genoodzaakt om de geplande reis naar Zweden en Denemarken te annuleren, als gevolg van de Corona-pandemie. We zijn heel blij deze 7-daagse voorjaarsreis nu alsnog te kunnen aanbieden. De reis is een ‘minicruise' van Duitsland naar Zweden en Denemarken. Het accent in het reisprogramma ligt op mooie kunstmusea, beeldenparken en moderne architectuur en stedenbouw.

Dinsdag 23 mei
Via Bremen en Hamburg rijden we naar Lübeck, waar we rond 14 uur arriveren. ‘s Middags wandelen we onder begeleiding van een lokale gids door de binnenstad van deze mooie Hanzestad. Om 18.30 uur rijden we vanuit Lübeck naar het nabijgelegen Travemünde waar we inschepen op de cruiseferry van TT-Line naar Trelleborg. We eten ‘s avonds aan boord en we verblijven in buitenhutten.

Woensdag 24 mei
Na het vroege ontbijtbuffet aan boord komen we rond 08.30 uur aan in Trelleborg. Van daar uit vertrekken we in noordelijke richting, om een bezoek te brengen aan het IKEA Museum in Almhult. Na afloop van dit bezoek overnachten we in het IKEA Hotel. Na het inchecken volgt het diner in het bijbehorende restaurant.

Donderdag 25 mei
Na het ontbijt bezoeken we Wanås Konst skulpturpark in Knislinge. Op weg naar Kopenhagen bezichtigen we de Gumlösa Kyrka in Vinslöv. Via de Oresundbrug bereiken we Kopenhagen waar we inchecken in Hotel The Square, gelegen in de directe omgeving van Tivoli. Het diner vindt plaats in de buurt van het hotel.

Vrijdag 26 mei t/m zondag 28 mei
We verblijven drie nachten en drie hele dagen in Kopenhagen. Op het programma staan onder meer de Ny Carlsberg Glyptotek, Den Hirschsprungske Samling, Statens Museum for Kunst, Design Museum Denmark en Arken Museum of Modern Art in Kopenhagen en Lousiana in Humlebaek. Ook zullen we onder leiding van een lokale gids kennismaken met de moderne architectuur en stedenbouw in Kopenhagen. Op zondag rijden we aan het eind van de dag naar het laatste hotel in Naestved, waar we gezamenlijk dineren in het hotel.

Maandag 29 mei
‘s Ochtends vertrekken we uit het hotel in Kopenhagen en rijden we naar het Fuglsang Kunstmuseum op het eiland Falster. Na het bezoek aan dit museum vervolgen we de reis naar Rødby vanwaar we per ferry oversteken naar Puttgarden in Duitsland. Vanuit Puttgarden rijden we via Hamburg en Bremen terug naar Groningen.


© Cc 2023 | Privacybeleid